privacyverklaring

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring vind je terug wat er gebeurt met jouw gegevens wanneer je https://www.bijboefenmop.nl bezoekt. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze verklaring is 28-05-2018.

  1. Je gegevens

Bij boef+mop respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je geeft vertrouwelijk wordt behandeld. Mochten wij je gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, dan zijn wij verplicht daarvoor je toestemming te vragen. Bij boef+mop zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Bij boef+mop gebruikt de gegevens van haar bezoekers op de volgende manier:

  • Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan worden je persoonsgegevens gebruikt om de nieuwsbrieven te kunnen versturen. Als je dit niet langer op prijs stelt, kun je je uitschrijven op de website.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam en adres.

Bij boef+mop verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam als je reageert op een post
  • E-mailadres: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, of reageert op een post
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

1 en 2 worden bewaard wanneer je reageert op een post of indien je je inschrijft voor de nieuwsbrief. De overige persoonsgegevens worden geregistreerd door Google Analytics.

Bij boef+mop heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via bijboefenmop@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

  1. Waarvoor worden je persoonsgegevens verwerkt?

Bij boef+mop verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Je informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Bij boef+mop analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Bij boef+mop bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Je naam en e-mailadres worden bijvoorbeeld bewaard zolang je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.

  1. Samenwerkingen

Doordat Bij boef+mop gebruik maakt van hosting en Google Analytics worden er persoonlijke gegevens van bezoekers verzameld.

Om je privacy zo veel mogelijk te beschermen heeft Bij boef+mop een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en staat ‘gegevens delen’ uitgeschakeld. Verder wordt jouw ip-adres geanonimiseerd in de Google Analytics code. Daarnaast is een verwerkersovereenkomst afgesloten met hostingpartij Hostnet. Voor de privacyverklaring van Hostnet verwijzen wij je naar hun website.

Cookies

Bij boef+mop gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bij boef+mop gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

  1. Wat zijn je rechten?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens aan te passen of te laten verwijderen. Dit doe je heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar bijboefenmop@gmail.com.

Mocht je van mening zijn dat Bij boef + mop niet goed omgaat met jouw gegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Utrecht, 28-05-2018

Contactgegevens:
Bij boef + mop

t.n.v. Babbe van Ginkel

Mocht je vragen hebben over deze privacyverklaring, stuur dan gerust een e-mail naar bijboefenmop@gmail.com.

 

 

 

de nieuwste DIY

De nieuwste DIY 1 keer per week in je inbox?
Holler Box