DIY met stof DIY voor jezelf

DIY zakdoekzakje

24 september 2020

Gisteravond nam ik afscheid van mijn werk in de speeltuin. Ik heb daar zoveel plezier gehad en kon mijn ei enorm kwijt. Maar nu is het tijd voor nieuwe plannen en het werd een beetje te druk in combi met mijn andere werk om alles goed te doen en ik doe dingen graag goed. Als afscheidscadeautje maakte ik zakdoekzakjes voor mijn lieve collega’s. Het patroon vind je bij SoFilles. Het is een onwijs fijne tutorial, je maakt er echte leuke zakjes mee.

EĆ©n van de projecten in de speeltuin waar ik mezelf het afgelopen jaar had opgezet, was het project Buitenmeubilair. Ik vond dat bezoekers van de speeltuin lekker moeten kunnen zitten en ik ontdekte een bepaald soort hout dat zo prachtig is dat ik vond dat we dat niet konden laten gaan. Dus ontwierp ik samen met een ontwerper/timmerheld 2 bankjes die nu in de speeltuin staan en heerlijk zitten. Gisteravond, tijdens het afscheidsfeestje werd 1 van die bankjes onthuld en ik werd even stil. Misschien snap je waarom:

Ik mis mijn team nu al, ondanks het feit dat ik er als moeder ook vaak vertoef. Maar soms gaat het leven zo en wie weet wat mij nog te wachten staat. šŸ™‚

Fijne dag!

You Might Also Like

 • Ilse (by-ik.blogspot.nl) 25 september 2020 at 14:11

  Wat een leuke cadeautjes heb je gemaakt!
  Prachtig bankje.

  • bijboefenmop 28 september 2020 at 08:32

   Dank je wel, het zijn hele fijne cadeautjes om te geven. šŸ™‚
   En het bankje zit heerlijk, maar ook een beetje gek zo met je naam erop, hahahah.