Kneed en Klieder

boekupdate

11 juni 2018

En dan is het bijna ineens zó rap 22 juni, he? Op die dag worden de bestelde boeken uitgeleverd aan de boekhandels. PFsalgksaldnarb, zo spannend en leuk en ALLES! 

Afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de buitenkant (die is iets veranderd), aan de binnenkant en aan de achterkant. Ik dacht: ik neem jullie even mee in dat proces.

De buitenkant is een beetje veranderd, de cover ziet er nu stralend uit. Oudste zoon stond model voor de handen, zie bijvoorbeeld hoe keigeconcentreerd de rode klei wordt vastgehouden. Toppertje, hoor. En de kleuren zijn iets aangepast naar aanleiding van de fotoshoot voor de binnenkant. De buitenkant en de binnenkant zijn nu 1 geheel, het lijkt nondeju wel een levensmotto zo. 

Eind april hadden we een fotoshoot voor de binnenkant met mijn 2 zonen en een stel supermodellen, aangeleverd door vriendinnen. De leuke fotografe Carla Manten schoot de platen. En de shoot was echt te gek. Ik was helemaal supergelukkig, vond het zo ontzettend leuk om te doen. Het was hard werken, eigenlijk keihard werken. Maar man-o-man, het was genieten. De kindjes deden het super. Mijn jongste deed nergens aan mee (zoals verwacht) en mijn oudste kon ik in alle standen zetten (zoals verwacht). We hebben in 1 dag alle foto’s erop gekregen en tussendoor schoof mijn jongste toen hij dacht dat niemand keek aan tafel en Carla maakte daarop stiekem wat foto’s. Dus alle kinderen die we erop wilden hebben staan erop. Kijk dan hoe scheetig. 

Op de foto staat Milou en Milou zit ontzettend klaar om in het slijm van maïzena te duiken. Dit slijm kun je al aan baby’s vanaf 10 maanden aanbieden (want het is eetbaar) en blijft leuk tot een jaar of 8 (want als je het pakt is het hard en als je het loslaat is het vloeibaar, heel raar spul dus). En dit coole recept staat dus in het boek. 

Op de achterkant kwam een vlotte tekst en nadat de achterflap voorzien was van foto’s en opgemaakt was in de stijl van de binnenkant en de voorkant, tja, toen was ie toch echt af. *haaltadem. Zo trots! 

Fijne dag! 

 

You Might Also Like

 • Petra van der steen 11 juni 2018 at 15:12

  Lieve Baabe
  Je mag zeker heel erg trots op jezelf zijn
  Het is gelukt
  Ik wens je een zeer goede boek verkoop
  Je moeder

  • bijboefenmop 12 juni 2018 at 08:19

   Dank je wel lieve mam, het is inderdaad gelukt 🙂

 • Ageeth Mooij 11 juni 2018 at 15:30

  Fantastisch dat je hele proces nu bekroond wordt met het boek. Ik hoop dat we elkaar door je boek gaan ontmoeten in de bibliotheek!

  • bijboefenmop 12 juni 2018 at 08:20

   Ja superleuk als we elkaar gaan ontmoeten, moet vast goedkomen! 🙂

 • Liza 12 juni 2018 at 07:40

  Ooh dit klinkt ook dat het iets is voor Juul die net 12 is geworden 🙂 Ze is nog altijd op zoek naar het perfecte slijm e.d.
  Het ziet er prachtig uit! Succes!

  • bijboefenmop 12 juni 2018 at 08:21

   Aww wat leuk! Het is heel verslavend dat slijm maken, weet er alles van ;-). Dank voor je compliment!