DIY voor je huis DIY voor jezelf

DIY tafel op een (bruilofts-)feestje (en een give away)

16 juni 2017

foto: FIH Fotografie

Toen we op de locatie de bruiloft gingen doorspreken, zei de wedding manager: “Waarom zet je niet een candy table neer?” Ruimte genoeg natuurlijk. Want we trouwden in het bos. Ik ging er nog even over nadenken. We hadden alle vrienden gevraagd om taarten te bakken, er was dus veels te veel genoeg te snoepen. Een extra tafel neerzetten met dingen erop, dat vond ik een heel goed idee. Nu nog verzinnen wát er dan op zou komen. De keuze voor een diy-project was snel gemaakt, diy-en is mijn allerlievelingshobby. Het kiezen van de table topping was lastiger. Ik vind ALLES leuk. Maar wat vinden bruiloftsgasten een goed idee? Na fijn brainstormen werd het een diy-olielampje. Zo’n lampje maak je naar eigen smaak, het is niet moeilijk en het kan mee naar huis in een goodiebag. Daar wordt iedereen blij van, toch? Beetje voorzichtig doen met de olijfolie en je mooie jurk of pak. Maar het ging allemaal goed die dag. 

Hier lees je hoe je een olielampje maakt. Ik zette er 2 lijstjes bij. Eentje waarop staat dat deze tafel niet geschikt is voor kinderen. En een lijstje met daarin de beschrijving hoe je zo’n lampje maakt. Denk ook aan hoe de lampjes mee naar huis gaan, dus tasjes erbij leggen en een dop voor op de pot. En bedenk of de ingrediënten of het product geschikt is voor op de locatie. In het bos mag geen vuur aangestoken worden, dus op de beschrijving staat dat aansteken pas mag wanneer je thuis bent. 

foto: FIH fotografie

foto: FIH fotografie

foto: FIH fotografie

Omdat het zo’n heerlijk project is, geef ik een diy-olielampje-pakket weg. Mocht je em winnen, dan krijg je alle benodigdheden om zelf een lampje te maken (potje, bloemen, fruit, lont, enz.). En ik doe er een beschrijving bij hoe je zo’n lampje maakt. Hoe te winnen? Laat hieronder een reactie achter of op de sociale kanalen facebook of instagram (zoek het originele bericht op over de give away). Je kunt meedoen tot woensdag 21 juni 10.00 uur. 

Fijne dag! 

 

You Might Also Like

  • Daphne 16 juni 2017 at 10:44

    Dit is ZO leuk voor op de tuintafel! Heb nu al zin om zelf aan de slag te gaan.

    • bijboefenmop 16 juni 2017 at 16:29

      🙂 🙂 :)!